درمان ناباروری بدون علت شناخته شده

به گفته سایت medicalnewstoday علت ناباروری بدون علت شناخته شده برای 80 درصد از زوج ها کشف شد. دلیل “ناباروری بدون علت شناخته شده” برای 80 درصد از زوج هايى که سعی در داشتن یک نوزاد دارند، توسط محققان دانشگاه ملین در دانشگاه بلفاست کشف شده است و در مجله Bioproductive BioMedicine Online منتشر شده است.

براساس اين گزارش، حدود 50،000 زوج در انگلستان و 1 میلیون زوج در سراسر جهان، هر ساله درمان های ناباروری را انجام می دهند. به حدود یک سوم از آن ها گفته شده است که ناباروری آن ها بدون علت شناخته شده است ، بدان معنی است که پزشکان پس از تجزیه و تحلیل لوله های فالوپ و رحم زنان و یا اسپرم مردان هيچ اشكالى پيدا نكرده اند .

پروفسور شینا لوئیس از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و علوم پزشکی در مركز كويين متوجه شده است که حدود 80٪ از زوج هایی که با ناباروری بدون علت شناخته شده یا ایدوپاتیک تشخیص داده می شوند علت شناخته شده ای به نام آسیب شديد دى ان اى اسپرم دارند. روش هاى جدید می توانند به این زوج ها کمک کنند که گزینه های درمان بهتر را پيدا کنند، که آنها را از هدر رفتن پول، زمان و احساساتشان  دور خواهد کرد.

ناباروری زنان

“اکثر زوج هایی که مشکلات باروری را تجربه می کنند قادر به توضیح برای علت ناباروری خود هستند. این علت ها عبارتند از: تعداد کم اسپرم و تحرک كم اسپرم در مردان، انسداد لوله های فالوپ یا اندومتریوز در زنان . هنگامی که علت ناباروری تشخيص داده شود مى توان براى آن از درمان هاى موثر استفاده كرد .

برای تقریبا یک سوم از زوج ها، تا به حال هیچ دلیل آشکاری برای ناباروری وجود ندارد و براى این زوج ها تشخیص “ناباروری بدون علت شناخته شده” را داده اند. این زوج ها اغلب وقت و پول زیادی را صرف درمان های ناباروری مانند تلقیح داخل وریدی خرج می کنند.  مطالعه ى ما در حال حاضر یک پیشرفت است که علت ناباروری را برای بسیاری از این زوج ها توضیح می دهد. اکنون که ما علت ناباروری را برای بسیاری از زوج ها پیدا کرده ایم، می توان از روش های مناسب برای آن ها استفاده کنيم که آن ها را مستقیما به بهترین درمان هدایت می کند و شانسشان را برای داشتن یک نوزاد افزایش می دهد. “

کی دیگر از یافته های مهم در این مطالعه نشان می دهد که این اولین بار است که شواهدی نشان می دهند احتمال ابتلا ناباروى پس از IVF با مقدار دى ان اى آسیب دیده اسپرم مردانه مرتبط است. مقدار کمی آسیب (کمتر از 15٪ اسپرم) طبیعی است. با این حال، اگر آسیب به بیش از 25 درصد از اسپرم رسید، حتى با ادامه ى درمان نابارورى ، شانس بارورى کاهش می یابد.

درمان نازایی زنان

شواهد جدیدى که از بیش از 500 زوج به دست آمده است و از آزمایش باروری مردان به نام شمارش اسپرم استفاده کرده است.

لوئیس اظهار داشت: “ما شمارش اسپرم را توسعه داده ایم که یک آزمایش منحصر به فرد برای ناباروری مردان است که اندازه گیری DNA آسیب دیده در اسپرم را فراهم می کند و به همه ى زوج ها اطلاعات خاص در مورد علل و میزان ناباروری آن ها را بازگو مى كند. این آزمون می تواند موفقیت درمان های ناباروری را پيش بينى كند و به زوج ها درمان هاى سریع ،  کاهش زمان انتظار و بهبود شانس موفقیت در درمان ارائه مى دهد . با یک میلیون زوج نيازمند درمان نابارورى در سراسر جهان، این یافته های جدید ، باعث ايجاد امید تازه به داشتن خانواده مى شود. “

منبع

 دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و ناباروری مردان در تهران

شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.
2/5 - (1 امتیاز)

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۷ خرداد ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقایی دوکتور من ۲۱ سالمه ۳ سال پیش به بیضه ظربه خوده بود رفتم سنوگرافی بیضه انجام دادم دوکور گفتش که مشکل نیست همچان آزمایش اسپرم هم انجام دادم گفتش که نرمانه آزمایش اسپرم ۳ ماهه که عروسی کردم آقایی دوکتور هنوز خبری از بارداری همسرم نیست خیلی استرس دارم میشه دراین بار ه رانمایی ممنون میشم
  • تصویر کاربر S شنبه ۷ خرداد ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    جواب ازمایش لطفا
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۷ خرداد ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من ۱۷ سالم هست ۳ سال بود که خودارضایی میکردم و الان ۱ ماه ترک کردم آیا من عقیم هستم و یا راه حل دارد
    1. تصویر کاربر حسین جمعه ۸ بهمن ۰( 5 ماه پیش)
      اقا دکتر آقای عقیم شدن راه حل دارد یا نه مثلا دارو اینا
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۷ خرداد ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من همسری دارم با لگن های پهن و صورت کم ریش،مایع منی ایشون هم خیلی کم در حد دوقطره و شفاف با ازمایش اسپرم متوجه شدم آزواسپرمی هست و هورمون های جنسی هم سطحشون پایین بیضه ها هم هرکدوم اندازه حدودسه و نیم سانتی متر متاسفانه ایشون اخلاق بسیار بدی هم دارن بنظر شما امکان بچه دار شدن زیاد یا کم ؟لطف میکنید جواب بدید
  • تصویر کاربر نسرین پنجشنبه ۳۰ دی ۰( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من دوسالی هست ک اقدام کردم واس بچه دارشدن ولی نشده به یک متخصص مراجعه کردم ازمایش اسپرم نوشتن ازمایشوانجام دادم گفتن تعداداسپرم کم وضعیف هس یکم قرص دادن زینک پلاس مفنامیک اسید مترونیدازول. ویتامین E میخواستم بدونم ایاممکنه که اینهااین ماه تاثیرکنند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( 5 ماه پیش)
      عکس ازمایش اسپرم را بفرستید
  • تصویر کاربر mtc دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر طاعات و عباداتتون مقبول در گاه حق. آقای دکتر یکماه پیش اینترنتی مزاحم شدم و در مورد پدرم که ۶۸ سال دارند و psaشون ۴.۲۵ بود پرسیدم .فرمودید یکماه تاوانکس ۵۰۰ بخورن و دوباره آزمایش بدن این نتیجه آخرین آزمایش هست الان باید چیکار کنیم؟خواهش میکنم پاسخ بدید.داروی دیگه ای هم استفاده نکردن فقط تاوانکس و قرص فشار
    1. تصویر کاربر mtc دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      جواب آزمایش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      Psa ۶ ماه بعد مجدد چک شود ، فعلا نیازی به نمونه برداری نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر mtc دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر طاعات و عباداتتون مقبول در گاه حق. آقای دکتر یکماه پیش اینترنتی مزاحم شدم و در مورد پدرم که ۶۸ سال دارند و psaشون ۴.۲۵ بود پرسیدم .فرمودید یکماه تاوانکس ۵۰۰ بخورن و دوباره آزمایش بدن این نتیجه آخرین آزمایش هست الان باید چیکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      آیا داروی فیناستراید هم مصرف میکنن؟
    2. تصویر کاربر mtc یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      خیر شما فقط داروی تاوانکس ۵۰۰ رو فرمودید مصرف کنند
    3. تصویر کاربر mtc یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      خیر فقط داروی تاوانکس ۵۰۰ فرمودید مصرف کنند
    4. تصویر کاربر mtc دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      خیر فقط تاوانکس و قرص فشار خون خوردن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      فعلا نیاز به نمونه برداری نیست ، ۶ ماه بعد مجدد psa چک شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    آقای دکتر این ازمایش جدید شوهر خواهرمه یک بچه دارن ۵سالشه میخوان بچه دار بشن آیا با این ازمایشی که الان واستون فرستادم احتمال بچه دار شدن دوبارشون هست؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 1 سال پیش)
      تا یک سال فرصت دهند احتمالا با این ازمایش بچه دار شن
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 59 مشاهده پرسش
    لطفا جواب ازمایش منو ببینید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 1 سال پیش)
      ازمایشتون خوبه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر میترا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید آقای دکتر بنده آزمایش اسپرم دادم ۷۰ میلیون اسپرم دارم ودکترگفت همچیز نرماله وعکس رنگی ازبیضه هام نوشت دادم وداخل سونوگرافی عفونت نشون داد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      گزارش سونوگرافی ببینم
درحال دریافت اطلاعات