درمان ناباروری بدون علت شناخته شده

به گفته سایت medicalnewstoday علت ناباروری بدون علت شناخته شده برای 80 درصد از زوج ها کشف شد. دلیل “ناباروری بدون علت شناخته شده” برای 80 درصد از زوج هايى که سعی در داشتن یک نوزاد دارند، توسط محققان دانشگاه ملین در دانشگاه بلفاست کشف شده است و در مجله Bioproductive BioMedicine Online منتشر شده است.

براساس اين گزارش، حدود 50،000 زوج در انگلستان و 1 میلیون زوج در سراسر جهان، هر ساله درمان های ناباروری را انجام می دهند. به حدود یک سوم از آن ها گفته شده است که ناباروری آن ها بدون علت شناخته شده است ، بدان معنی است که پزشکان پس از تجزیه و تحلیل لوله های فالوپ و رحم زنان و یا اسپرم مردان هيچ اشكالى پيدا نكرده اند .

پروفسور شینا لوئیس از دانشکده پزشکی، دندانپزشکی و علوم پزشکی در مركز كويين متوجه شده است که حدود 80٪ از زوج هایی که با ناباروری بدون علت شناخته شده یا ایدوپاتیک تشخیص داده می شوند علت شناخته شده ای به نام آسیب شديد دى ان اى اسپرم دارند. روش هاى جدید می توانند به این زوج ها کمک کنند که گزینه های درمان بهتر را پيدا کنند، که آنها را از هدر رفتن پول، زمان و احساساتشان  دور خواهد کرد.

ناباروری زنان

“اکثر زوج هایی که مشکلات باروری را تجربه می کنند قادر به توضیح برای علت ناباروری خود هستند. این علت ها عبارتند از: تعداد کم اسپرم و تحرک كم اسپرم در مردان، انسداد لوله های فالوپ یا اندومتریوز در زنان . هنگامی که علت ناباروری تشخيص داده شود مى توان براى آن از درمان هاى موثر استفاده كرد .

برای تقریبا یک سوم از زوج ها، تا به حال هیچ دلیل آشکاری برای ناباروری وجود ندارد و براى این زوج ها تشخیص “ناباروری بدون علت شناخته شده” را داده اند. این زوج ها اغلب وقت و پول زیادی را صرف درمان های ناباروری مانند تلقیح داخل وریدی خرج می کنند.  مطالعه ى ما در حال حاضر یک پیشرفت است که علت ناباروری را برای بسیاری از این زوج ها توضیح می دهد. اکنون که ما علت ناباروری را برای بسیاری از زوج ها پیدا کرده ایم، می توان از روش های مناسب برای آن ها استفاده کنيم که آن ها را مستقیما به بهترین درمان هدایت می کند و شانسشان را برای داشتن یک نوزاد افزایش می دهد. “

کی دیگر از یافته های مهم در این مطالعه نشان می دهد که این اولین بار است که شواهدی نشان می دهند احتمال ابتلا ناباروى پس از IVF با مقدار دى ان اى آسیب دیده اسپرم مردانه مرتبط است. مقدار کمی آسیب (کمتر از 15٪ اسپرم) طبیعی است. با این حال، اگر آسیب به بیش از 25 درصد از اسپرم رسید، حتى با ادامه ى درمان نابارورى ، شانس بارورى کاهش می یابد.

درمان نازایی زنان

شواهد جدیدى که از بیش از 500 زوج به دست آمده است و از آزمایش باروری مردان به نام شمارش اسپرم استفاده کرده است.

لوئیس اظهار داشت: “ما شمارش اسپرم را توسعه داده ایم که یک آزمایش منحصر به فرد برای ناباروری مردان است که اندازه گیری DNA آسیب دیده در اسپرم را فراهم می کند و به همه ى زوج ها اطلاعات خاص در مورد علل و میزان ناباروری آن ها را بازگو مى كند. این آزمون می تواند موفقیت درمان های ناباروری را پيش بينى كند و به زوج ها درمان هاى سریع ،  کاهش زمان انتظار و بهبود شانس موفقیت در درمان ارائه مى دهد . با یک میلیون زوج نيازمند درمان نابارورى در سراسر جهان، این یافته های جدید ، باعث ايجاد امید تازه به داشتن خانواده مى شود. “

منبع

 دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و ناباروری مردان در تهران

شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربرHajar دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۴ ساله ازواج کردم و شوهرم مشکل تحرک اسپرم داره کلاس A تو ازمایشش 0 بوده دکتر رفته گفته واریکاسول داری و عمل لازم داری داروی چیزی هس ک بخوره و خوب بشه ؟
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیدوشنبه ۸ مهر ۹۸( 2 هفته پیش)

      بیشتر توصیه به جراحی میشه.جهت هماهنگی و اخذ نوبت با شماره های زیر تماس بگیرید
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰
      ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰

  • تصویر کاربرحسین سه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر ، شکل اسپرم های بنده خوب نیست، می خواستم ببینم جهت اصلاح شکل اسپرم، چه داروهایی باید مصرف کنم؟
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیسه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام از نظر واریکوسل بررسی شده آید ؟

  • تصویر کاربرحمید سه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت تون بخیر لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیسه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)

      آزمایش تان را مجدد بفرستید

  • تصویر کاربرخسرو جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    طبق این عکس از آزمایش اسپرم بنده! میخواستم بدونم راه حلی برای بنده وجود دارد ؟
    طبق آزمایش حرکت اسپرمها ضعیف هستش! راهی جود دارد که مشکل حرکت اسپرم افزایش یابد؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربرخسرویکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 7 ماه پیش)
      ضمن اینکه بنده عمل واریکوسل هر دو طرف هم انجام داده ام

      با تشکر
    2. تصویر کاربردکتر حسین کرمیجمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش)

      ایا عمل واریکوسل انجام داده اید؟در صورت عدم انجام جهت معاینه و نسخه کردن سونوگرافی بیضه مراجعه و با شماره های زیر جهت نوبت گیری هماهنگ بفرمایید

      02122642744 02171062350. 09351142080

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربربابک چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشیدمن تمام ازمایش های هونرمونی وتست واریکوسل دادم ومشکلی نداشتم ولی اسمرم هابعدازمصرف داروتعدادش۲۸میلیون وحرکتش۳۰درصدومورفولوروژیش۱۸درصدچه دارویی یااقدامی انجام بدم یکبارآی یوآی کردیم
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیچهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 ماه پیش)
  • تصویر کاربرMossa جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید میخواستم بگم جواب آزمایش چیه؟
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیجمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش)

      دوباره ارسال کنید

  • تصویر کاربرسورنا جمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    هوالشافی
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر گرامی
    آقای دکتر بنده 36 سالمه و حدودا سه سال هست که ازدواج نمودم و پس از یکسال متوجه شدیم که مشکل ناباوری داریم و علت آن واریکوسل بنده می باشد. با مراجعه به سونوگرافی (پیوست می باشد) مشخص شد که نوع آن گرید 3 دو طرفه می باشد و دکتر در شهرستان محل سکونت اینجانب بنده رو عمل جراحی نمودند و پس از گذشت دو ماه از تاریخ عمل یک بارداری داشتیم که متاسفانه در هفته پنجم سقط شد. حال پس از گذشت حدود یکسال و نیم از آن زمان و عدم بارداری پس از سونو گرافی مجدد (پیوست می باشد) مشخص شد که متاسفانه واریکوسل عود کرده و امروز بنده رفتم آزمایش اسپرموگرام (پیوست می باشد) دادم و جوابش رو هم گرفتم. از شما درخواست دارم بنده را راهنمایی فرمائید آیا با توجه به عود واریکوسل در تصویر الحاقی باید دوباره جراحی نمایم یا به درمان دارویی می توان اقدام کرد. باتشکر و سپاس فراوان از زمانی که می گذارید و پیشاپیش از پاسخگوئیتان کمال امتنان را دارم.
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیجمعه ۲۱ تیر ۹۸( 3 ماه پیش)

      سلام.می شود مدتی درمان دارویی داد و تاثیر آن را سنجید.در صورت تاثیر شاید نیاز به عمل مجدد نباشد.با شماره های زیر جهت نوبت گیری هماهنگ بفرمایید

      02122642744 02171062350. 09351142080

  • تصویر کاربرمحمد پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من دچار زرد رنگ بودن مایع منی هستی هیچ دردی یا احساس عفونتی هم ندارم دلیلش چیه که زرد هست
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیپنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 3 ماه پیش)

      سلام.جهت اطمینان خاطر جهت انجام آزمایش و جهت اخذ نوبت با شماره های زیر هماهنگ بفرمایید ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
      02171062350

  • تصویر کاربرمحمد چهارشنبه ۳ بهمن ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام، آی یو آی کردیم دو هفته پیش، منفی شد، دکترا میگن مشکلی نداریم، میشه بفرمایین چاره کار چیه؟
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیچهارشنبه ۳ بهمن ۹۷( 8 ماه پیش)
  • تصویر کاربرعبدالله چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 11 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من عمل واریکوسل انجام دادم حدود سه سال گذشت اویلش جواب ازمایش خوب بود الان دباره برگشت حالت اول بچه دار نشدیم...باتشکر
    1. تصویر کاربردکتر حسین کرمیچهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 11 ماه پیش)
      باید ایوی اف کنید
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر