از دکتر بپرسید


11
ژنیکوماستی

سلام خسته نباشید
من عمل جراحی ژنیکوماستی یک طرفه راست داشتم
ایا ژنیکوماستی جزو علایم ناباروری هست یا نه !؟
مشاهده پاسخ دکتر
12
اسپرم های مرده

با سلام ببخشید دکتر جان آیا می توان با دارو اسپرم های مرده را حیات دوباره بخشید ؟ مشاهده پاسخ دکتر
13
ناباروري مردان

سلام آقاي دكتر من همسرم الان دارن آمپول hmgوhcgاستفاده ميكنندو قبلا عمل بيو پيسي بيضه انجام دادند و طبق گفته دكترشون نطفه داره و فعلا داره از اين آمپول ها استفاده ميكند ميخواستم بدونم چه عوارضي داره و اينكه در جنسيت جنين هم تاثير ميگذاره مشاهده پاسخ دکتر
14
ناباروری

سلام من عمل توموربیضه انجام دادم ویکی ازبیضه هام هم درآوردم آیادرناباروری تاثیرمیزاره دردی چیزی هم ندارم .
آیاتحت شرایط معافی قرارمیگیرم
مشاهده پاسخ دکتر
15
منی

چکارکنم منی دربدنم زیاد بشود. مشاهده پاسخ دکتر
16
عمل واریکوسل

سلام و خسته نباشید آقای دکتر من نزدیک ۸ ماه عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم ولی الان رگ های واریکوسلی که از بالا به بیضه هام وصل شده بودن از اونجا درد میکنن البته موقعی نزدیکی یا خود ارضایی میکنم درد شدیدی میگیرم مشاهده پاسخ دکتر
17
ناباوری

سلام من چهار ساله ازدواج کردم و اقدام به بارداری کردم 3 سال هس .ولی پیش خانم دکتر حوریه جلوند رفتم و ایشون گفتن که تعداد اسپرم آقاتون کمه و برامون قرص نوشتن ما هم مصرف کردیم ولی هیچ تاثیری نداشت .و شوهر منم عاشق بچه هس .تو رو خدا اگه کسی میتونه یه دکتر خوب بهم معرفی کنه .البته تو ارومیه مشاهده پاسخ دکتر
18
دردزیربیضه

در زیربیضه یک رشته رگهای سفت وجود داردکه با فشار به آن باعث درد می شودوبعد ازفشار احساس دردکمر می کنم مشاهده پاسخ دکتر
19
آزو اسپرمی

با سلام به خدمت دکتر گرامی من یک بیمار دوچار عارضه آزو اسپرمی هستم 3 بار آزمایش اسپرم دادم که هر 3 مورد صفر بود آزمایش هورمون هم دادم که همه هورمونهای دارای عملکرد طبیعی بودند بعد از بیوپسی اسپرمی یافت نشد و بعد از آن آزمایش کاریوتایپ و کروموزموم y هم برایم نوشتن که جواب آن هم نرمال بود لطفا مرا راهنمایی فرمائید مشاهده پاسخ دکتر
20
بارداری

سلام. من یه دختر 3ساله دارم. حدود 1سال هست که برای بارداری دوم اقدام کردیم اما نتیجه نگرفتیم. الان من تحت درمان دکتر زنان هستم آیا اشکال نداره همسرم از قرص تقویتی ارکتا ویتال(erecta vital) هم برای تقویت اسپرمهایش استفاده کنه؟ مشاهده پاسخ دکتر